Presentació de la 62a edició del Ral·li 2000 Viratges

La 62a edició del ral·li del Biela Club va ser presentada ahir a Cal Sitges

esports

22/11/2023 - 18.24 | Actualitzat 30/11/2023 - 12.27

Vist 563 vegades

Representants institucionals a la presentació del ral·li. Foto: TV Artés.

Ahir, passades les 20 h del vespre, representants del Biela Club Manresa, la Federació Catalana d'Automobilisme i l'Ajuntament, van presentar a Cal Sitges la seixanta-dosena edició del Ral·li 2000 Viratges.

L'acte de presentació, conduït per Eduard Bota, va comptar amb els parlaments de Judit Vall (Regidora de Promoció Econòmica), Christian Resina (Biela Club) i Joan Antoni Grustan (Federació).

Els quatre integrants, en conjunt, van ressaltar durant l'acte la importància de la competició a escala nacional, i també, a nivell del poble d'Artés.

62è Ral·li a Artés: trams i senyalitzacions

Aquest dissabte dia 25 de novembre Artés tornarà a albergar l'epicentre de la competició, amb la zona de reagrupament i parada d'assistència situada en el Passeig Diagonal, com ja és habitual d'altres edicions.

A més, també es disposarà de tram propi, el TC-G SS ARTÉS. Els horaris de tancament d'aquest tram, que començarà a mig camí de la Vista Pirineu i acabarà a la Carretera Sabadell (alçada del CAP), està plantejat per efectuar-se a les 18:58.

Ara bé, la prohibició d'estacionament en aquesta carretera, i també en el carrer de les Parres, serà aplicada a partir de les deu del matí del mateix dia 25. Al Passeig Diagonal, en canvi, la prohibició estarà vigent des de divendres 24 (13 h), fins a les 6 del matí de diumenge 26.

A les 00:00, a la mateixa zona de finalització del tram cronometrat, es durà a terme el podi final de la competició.