Cicle final de concerts a l'EMMA i "Mamma Mia"

L'Escola de Música enfila la recta final de curs amb diferents concerts i l'obra Mamma Mia

cultura

11/6/2024 - 13.52 | Actualitzat 25/6/2024 - 18.53

Vist 156 vegades

El dissabte 1 de juny, el grup de mitjans de Teatre Musical prosseguia el cicle d'obres amb “El Rei Lleó”. L'espectacle, ofert en dues sessions, va tindre una molt bona recepció, aproximadament d'unes 200 persones a cadascuna, mantenint així l'èxit de l'anterior obra dels petits: “Annie, El Musical”.

Instantàntia de "El Rei Lleó", amb Alba Girabal com a Simba i Martina Estin com a Scar. Foto: BernatBozzo.

“El Rei Lleó” va complir amb les expectatives, oferint un espectacle replet de colors, en què destacava el treball acurat de la vestimenta i sobretot, les emocionants interpretacions en directe dels alumnes. Tanmateix, l'obra va comptar amb la col·laboració de membres del grup de petits, de supergrans i del Cor Jove de l'Escola.

A hores d'ara, el musical es pot recuperar sencer al canal de YouTube de l'EMMA.

Mamma Mia

El Cicle de Teatre Musical posarà el seu punt final el pròxim cap de setmana del 29 i 30 de juny amb la interpretació de “Mamma Mia” de la mà del grup de grans. L'obra, de nou en col·laboració amb NEI Teatre, es podrà veure en dues sessions: dissabte 29 (19:00 h) i diumenge 30 (11:30 h) a la sala 2 de gener.

Cartell promocional de "Mamma Mia!". Font: Cultura Artés.

El preu de l'entrada general serà de 10 euros, mentre que per a menors de 25 o majors de 75, serà de 7,50 euros. Addicionalment, també hi haurà una tarifa per a menors de dotze anys (5,00 euros) i pels alumnes de l'EMMA, de 3 euros.

Cicle Concerts Final de Curs

D'altra banda, l'Escola de Música està organitzant una sèrie de concerts a tall de cloenda del curs 2023-24. Aquest cicle va iniciar divendres passat, dia 7, amb el concert “Passeig pel Rock”, que va comptar amb la participació de la Banda Jove, la Jove Orquestra, la Banda i els diferents combos de l'Escola.

Fotografia del concert "Passeig pel Rock". Foto: EMMA.

El cicle seguirà aquesta tarda amb un Espectacle de Dansa, a dos quarts de set a l'Auditori de l'Escola. Més endavant, el dia 12, serà el torn de les Orquestrines (20 h, Auditori EMMA), i el 13 de juny, es podrà gaudir de l'acte “Combos a la Fresca” a l'Espai Artium (també a les vuit del vespre).

Finalment, el cicle de concerts conclourà el dia 18 amb l'exhibició de cant coral, a dos quarts de nou a la sala 2 de gener i el concert de guitarres, el dia 19, a les 20:30 h, aquest cop a l'Auditori de l'Escola.