Arrenca el cicle de teatre musical de l'Escola de Música

Divendres passat, el cicle va iniciar amb Annie, i aquest dissabte, 1 de juny, continua amb el Rei Lleó

cultura

29/5/2024 - 18.22 | Actualitzat 10/6/2024 - 9.57

Vist 163 vegades

Redacció Lluc Not

Ambdós cartells promocionals del cicle. Foto: Escola de Música.

Després de la bona recepció dels anteriors projectes, Porta'm al Cel i Wicked, l'Escola de Música, juntament amb Nei Teatre, està duent a terme aquestes últimes setmanes de maig un cicle d'obres de teatre musical interpretades tant per grans com petits.

Annie

El cicle va arrencar el divendres passat, 24 de maig, amb el grup de petits adaptant l'obra de Broadway de Thomas Meehan, Annie. Al matí, es va fer una primera funció per als alumnes de 5è i 6è de les escoles de primària del poble, i a la tarda, la segona sessió oberta al públic, d'entrada gratuïta, va comptar, segons fonts de l'organització, amb aproximadament 250 assistents.

Els actors d'Annie saluden el públic en acabar l'obra. Foto: Escola de Música.

El Rei Lleó

Aquest dissabte, el cicle prosseguirà amb el musical del Rei Lleó, el projecte estrella amb el qual ha estat treballant el grup de mitjans al llarg del curs. L'obra, presentada com una experiència repleta d'emocions i colors, es podrà veure a la sala 2 de gener en dues sessions: la primera, a les 17:00 h, i la segona, a les vuit del vespre.

Dos dels actors del Rei Lleó amb la vestimenta de l'obra. Foto: Escola de Música.

Les entrades per a aquest espectacle ja estan a la venda, disponibles a partir de 3 euros. Els enllaços es poden trobar als perfils de xarxes de l'Escola, el grup de Teatre Musical o als de l'Ajuntament.