Bona recepció del Cros 1 de maig d'enguany

Pau Nacenta guanya el recorregut de 10 km per segon any consecutiu

esports

6/5/2024 - 8.41 | Actualitzat 6/5/2024 - 9.17

Vist 211 vegades

Redacció Lluc Not

Sortida d'un dels recorreguts. Foto: Amics de la Cursa d'Artés.

L'edició del cros d'aquest any, que va caure en dimecres, va comptar amb els tradicionals recorreguts de 10 i 5 quilòmetres i també, va mantenir la caminada, una modalitat estrenada l'edició passada com a resposta a l'absència de l'homòloga organitzada pel CEA.

Pel que fa al nombre de participants, aquest any s'ha disposat d'un increment generalitzat de les inscripcions. En el recorregut de 10 km, han participat 163 corredors, al de 5 km, 87 i les curses infantils, s'ha arribat fins als 193 inscrits. A la caminada, per la seva part, s'hi han assolit els 69 inscrits.

Els guanyadors i resultats

Pau Nacenta Merinas s'ha proclamat campió del recorregut principal, el de 10 km, establint així la segona victòria consecutiva. Alhora, l'atleta ha aconseguit millorar el seu anterior temps, reduint-lo 8 segons (i passant dels 40′ 18″ als 40′ 10″). A la variant femenina, Anna Gisbert s'ha endut la victòria amb un temps de 52 minuts i deu segons.

D'altra banda, al de cinc quilòmetres, les victòries han estat per Josep Lluís Marichica i Montse Gonzalo, amb uns temps de 22 minuts i 49 segons i 27 minuts i 26 segons, respectivament.

Podeu trobar les classificacions completes i més informació al web dels Amics de la Cursa https://amicsdelacursa.cat/.