Mauro i Sanjuan campions del 62è Ral·li 2000 Viratges

Els conductors de l'Skoda Fabia es proclamen, també, campions de Catalunya

esports

29/11/2023 - 8.52 | Actualitzat 29/11/2023 - 16.30

Vist 336 vegades

El 62è Ral·li en el seu pas per Artés. Foto: Isarn Turcó.

El passat dissabte, amb seu a la ciutat d’Artés i organitzat per Biela Club Manresa, es va disputar el 62è Ral·li 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya Ral·lis d’asfalt.

Amb 77 vehicles inscrits va començar el ral·li que constava de set trams a doble passada, amb un total de 422,17 km dels quals 120,33 km eren trams cronometrats.

Resultats

Ja des del primer tram cronometrat es va declarar una lluita entre els tres primers classificats que, durant tota la prova, van oferir una bona lluita. Cap a la meitat de la prova, un tall de la carretera d’enllaç de la prova a causa d'un accident de trànsit aliè a la prova va deixar bloquejats als participants i es van haver d’anul·lar quatre trams.

Una altra instantània del ral·li. Foto: Isarn Turcó.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis els guanyadors van ser el tàndem format per Alejandro Mauro i Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rallye2), la segona posició va ser per Xavier Domènech i Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS) guanyador també del Challenge Michelin. Finalment, en tercera posició va quedar la parella formada per Albert Orriols i Javier Moreno (Skoda Fabia Rally 2).

Nota de premsa de la Federació Catalana d'Automovilisme.