Pep Piqueras no seguirà al capdavant de l'Artés

L'entrenador i directiva convenen la finalització del seu període a l'Artés, després de tres anys

esports

10/6/2024 - 9.28 | Actualitzat 10/6/2024 - 11.42

Vist 201 vegades

Redacció Lluc Not i Kevin Mosella

L'entrenador Pep Piqueras dirigint el sènior A del CB Artés. Foto: CBA.

Avui al matí, el Club Bàsquet Artés ha anunciat a xarxes la sortida de l'entrenador del sènior A masculí, Pep Piqueras Corrons, que acaba el seu període al capdavant de l'equip després d'estar-s'hi tres anys.

L'evolució

La figura de l'entrenador havia començat a trontollar a les acaballes de la temporada, quan l'equip va perdre la primera posició a lliga i, per tant, la possibilitat d'ascens directe a la nova Supercopa.

Així i tot, l'entrenador, tal com va mencionar a una entrevista per TV Artés, es mostrava optimista amb el rendiment de l'equip i valorava positivament l'evolució en el conjunt de la temporada.

Però després de la derrota a la final dels Play-offs de Copa Catalunya davant la UE Claret, club i entrenador han acabat prenent camins diferents.

Un recorregut de tres anys

Pep Piqueras va arribar a la banqueta del sènior A la temporada 2021-22 amb l'equip a lliga EBA per segon any consecutiu, any complicat amb moltes lesions i inconvenients on es va acabar baixant a la pista del Mataró.

Pòster de presentació de la temporada 2021-22. Foto: CBA.

La segona temporada de Piqueras va començar amb la victòria i el trofeu de la Copa Bages contra l'ASFE. L'any va acabar fora de qualsevol aspiració de pujar, però deixava l'equip com un dels millors de la categoria Copa Catalunya.

La tercera i última temporada començava amb nous canvis a l'equip, com la marxa d'alguns membres de l'staff i de jugadors importants. Després de liderar el grup 1 de Copa Catalunya durant tota la temporada, un parell de derrotes a casa i com a visitant han acabat desembocant en un canvi d'etapa.

A hores d'ara, la direcció esportiva es troba ja valorant les diferents opcions per tal de definir un substitut.