Robert Vilarasau, 6è al campionat europeu de trampolí

L'atleta artesenc ha estat també determinant en el bronze aconseguit per Espanya

esports

7/4/2024 - 20.03 | Actualitzat 7/4/2024 - 20.10

Vist 241 vegades

Redacció Jep Oliveras i Lluc Not

Vilarasau, segon per la dreta, sostenent el bronze d'Espanya al Campionat. Font: RFEG.

Aquest dijous, l’esportista artesenc, Robert Vilarasau, va classificar per a la final absoluta del campionat europeu de Trampolí, dut a terme a la ciutat de Guimarães, una de les més importants de Portugal.

Tal classificació va fer-se possible després que l'atleta registrés la quarta millor puntuació general de les rondes classificatòries i en aquest cas, la primera del seu grup.

Robert Vilarasau, alleta afiliat a gimnàstica Egiba de Manresa —i amb seu al Nou Congost— va completar una espectacular exhibició sobre la lona elàstica que el va deixar líder fins que en acabar la tarda, va baixar tres quadres, però mantenint la classificació.

Així i tot, en la final d’aquest dia 7 d’abril, una errada l’ha allunyat del campionat. Amb solament 41,560 punts (sisè lloc), l'or ha estat per al portuguès Pedro Ferreira, amb una marca de 59,160 punts, seguit de l’atleta francès Pierre Gouzou.

En referència a la prova per equips, però, Vilarasau va acabar sent determinant perquè la RFEG (Real Federació Espanyola de Gimnàstica), s’endugués la medalla de bronze.