La factura de la llum

factura llum

L’Aliança contra la Pobresa Energètica del Bages ofereix un taller sobre facturació de la llum 

Manresa, 16 de juliol 2015 – El proper dimecres 22 de juliol, a les 7 del vespre, l’Aliança contra la Pobresa Energètica del Bages (APE Bages) oferirà un taller al Casal Les Escodines de Manresa per entendre la factura de la llum i conèixer alternatives per poder estalviar.

Es tracta d’un taller eminentment pràctic pel qual recomanen portar una còpia de la factura de llum de la nostra llar. Servirà per conèixer entre d’altres, conceptes com mercat lliure o mercat regulat, comercialitzadora de referència o què és i qui pot demanar el Bo Social.

El taller és recomanat a tota mena de famílies, tant aquelles que tenen problemes per fer front a la despesa com les que no, doncs totes elles han notat l’increment desmesurat del preu de l’energia els darrers anys, més d’un 60% els darrers 6 anys.

El taller es dividirà en dues parts, una primera dedicada a desxifrar els termes que les companyies facturen (potència contractada, consum, peatges, etc.) i una segona per descobrir mecanismes que existeixen per haver de pagar menys i estalviar (Bo Social, tarifació horària, canvi de companyia, etc.)

La APE Bages convida a tothom a assistir-hi el proper dia 22 i compartir amb altres persones afectades el seu cas posant en pràctica l’assessorament col·lectiu.


This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.